ERZURUM / KARAYAZI - Karakale Eldik İlkokulu

Müzik ruhun gıdasıdır, demişler. Bizde miniklerimiz ile, ruhumuzu besleyelim.

Bilinçli çocuklar, bilinçli toplum.

Eldik öğrencileri, koca bir dönemi geride bıraktı. Kısa bir mola :)

" Okul evimiz , okulumuzu temiz tutalım. "

Bu bilinci miniklerimizde oluşturmak oldukça önemli. Okulu evi gibi görüp, özen göstermesi sağlıklı bir okul ortamı oluşturmak hedefimiz olsun. Okul evimiz, sende evini temiz tut :)

Ara

Stratejik bir oyun olan satranç , minikleri hem düşünmeye hem de eğlenmeye davet ediyor. Haydi ne duruyorsun sen de satranç takımını al,

düşün ve harekete geç :)

Ara

Eldikte kış heyecanı. Karın merhaba demesi ile eldik öğrencileri , kışı çoşku ile kucakladılar.

Sende var mısın ? Tak atkını, bereni ve kışı karşıla :)

Kas

" Sıradan öğretmen anlatır. İyi öğretmen açıklar. Yetenekli öğretmen yapar ve gösterir. Büyük öğretmen esin kaynağı olur. "

William Arthur Ward . " Onlar ölümsüzdür .

Başöğretmen MUSTAFA KEMAL ATATÜRK bir sözünde şöyle diyor. " Öğretmenden,eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneği kazanamamıştır. "

Bu sebeple gelecek nesillere hizmet eden kutsal bir meslek olan öğretmenlik, bir milletin temellerini oluşturur. Biz öğretmenler minik kalplere dokunarak, geleceğimizin yolunu aydınlatırız. Bu uğurda emek veren tüm öğretnemlerin, Öğretmenler günününü kutlarım .

Kas

Vizyonun ve ilkelerinle bereket olarak yağdın bu topraklara. Her daim açtığın yolda, gösterdiğin hedefe.

Kas

Eldik öğrencileri haftaya ısınarak başlıyor. Basit ısınma hareketleriyle güne enerji dolu başlayan miniklerimiz, derslerde daha aktif.

Ne olursan ol, oku. :)

" Kitaplar ruhun ilacıdır, okumak özgürlüğe uçmaktır. "

Eldik öğrencileri güne kitapla başlıyor. Kitapların heyecan dolu hikayeleriyle günlerini daha çoşkulu hale getiriyorlar. Yeni maceralara kitaplar ile yelken açarak her gün farklı dünyaları keşfediyorlar. Haydi sende yelkenini aç ve maceraya başla. :)

Güzel bir gelecek için enerji tüketimine dikkat etmeliyiz.